Informatii si comenzi directe la
0371-787178  office@aleo-optic.ro
Oferte speciale
Transport gratuit
Ochelari Adidas Evil Eye
Cod: a266/a267
697 RON

 
Recomandam
Transport gratuit
Ochelari Adidas Evil Eye Halfrim PRO
Cod: a167/a168/a180
1255 RON

 
Produse noi
 

descopera tehnologia

 

Produsele Adidas Eyewear sunt dezvoltate pentru a satisface nevoile atletilor si sportivilor de performanta dar nu numai. Inginerii de design lucreaza indeaproape cu sportivii de performanta pentru a dezvolta ochelarii Adidas. Acestia obtin rezultate optime pentru ochelarii adidas care in combinatie cu tehnologia de ultima generatie si lentilele inovatoare creaza un ochelar perfect pentru orice nevoie.

Prin urmare ochelarii Adidas nu sunt doar inca o pereche de ochelari ci sunt o parte esentiala a echipamentului unui sportiv care doreste sa faca performanta.

 

Cele patru concepte care stau la baza ochelarului Adidas

Conceptul ''Vision'' - Viziune perfecta

Evolutiile tehnologice de ultima ora și un design inovator asigura o viziune clara, chiar și în cele mai dificile conditii, cum ar fi schimbarea rapida de la lumina la umbra, radiatiile UV puternice, praful sau insectele.  Acest lucru imbunatateste concentrarea și performanta.

Conceptul ''Protection'' - Protectie maxima

Pentru a asigura o viziune optima, ochii trebuie sa fie protejati impotriva factorilor fizici iritanti. Prin urmare, ochelarii adidas acorda o atenție sporita la aspectelor de siguranta. Conceptul Protection ofera siguranta maxima: materialele, filtre, constructia ochelarului - totul este orientat pentru a proteja ochii  in scopul de a spori performantele atletice. Conceptul Protection de la Adidas este un pas inainte in realizarea obiectivelor.

Conceptul ''Fit'' - Potrivire perfecta

In plus fata de vedere optima și o protectie maxima, este necesar  ca ochelarii sa aiba o pozitie perfecta pe fata. Acest lucru ajuta la mentinerea nivelulul de concentrare si de performanta. Greutatea minima, flexibilitatea maxima, numeroasele caracteristici ale ochelarului adidas pentru reglarea individuala si  confortul maxim la purtare va asigura un nivel maxim de performanta. Conceptul Fit de la adidas este creat pentru a spori performanta.

Conceptul ''Durability'' - Durabilitate maxima

Sportivii se asteapta ca echipamentul lor sa indeplineasca toate criteriile pentru o performanta maxima - si pe buna dreptate asa. Ochelarii Adidas sunt dezvoltati si testati in cele mai dificile conditii pentru ca acestia sa ofere o durabilitate maxima. Ochelarii Adidas - high-tech pentru eye-tech.

 

Tehnologii aplicate pe rama ochelarilor Adidas

 

Wrap-around Frame

 Tehnologia Wrap-around a ramei garanteaza un cadru de vedere maxim si va ofera o ajustare perfecta a ramei dupa curba fetei. Ochelarul este disponibil in doua marimi pentru o potrivire personalizata, forma wrap-around asigurandu-va o vedere periferica completa si acoperire completa a ochilor pentru un grad maxim de siguranta.

 

ClimaCoolTM

Tehnologia ClimaCool implementata de Adidas este bazata pe un sistem dinamic de ventilatie. Aerul este directionat in asa fel incat sa nu disturbe vederea si in acelasi timp sa previna aburirea lentilei.

 

 

Lens Lock System™

Adidas  a dezvoltat un sistem de blocare a lentilelor pentru a asigura un sistem rapid si robust de schimbare a acestora. Sistemul de blocare este un mod foarte rapid si benefic pentru a schimba lentilele, de exemplu, atunci cand mainile tale sunt transpirate sau purtati o manusi pe maini. Cu doar cateva click-uri, lentila este schimbata. Tot ce trebuie sa faceti este sa inchideti ramele ochelarului si sa lisati logo-ul adidas de pe lentila. Ca sa securizati noua lentila trebuia doar sa deschideti bratele ochelarului si sa glisati inapoi pe lentila logo-ul adidas.

 

Quick-Change Lens System™

Quick-Change Lens System™ este un sistem rapid de schimbare a lentilelor, dezvoltat de Adidas, care garanteaza o potrivire perfecta a lentilei si un sistem usor de schimbare a acesteia. Simplu, rapid si robust - lentilele ochelarilor adidas sunt construite pentru o manevrare usoara. Indiferent care sunt conditiile meteo, cu o singura miscare simpla vei putea schimba lentilele pentru a le adapta conditiilor meteo.

 

Quick-release Hinge™

Pentru o maxima protectie a lentilei sistemul  Quick-release Hinge™ desprinde rapid bratele ochelarului atunci cand sunt aplicate socuri. Dupa impact, bratele se ataseaza foarte usor si rapid. Deasemenea acestea pot fi inlocuite cu benzi pentru cap la modelele la care sunt diponibile in pachet.

Traction GripTM

Adidas eyewear Traction Grip ofera ramei o postura fixa fara sa ii permita sa lunece si o fixare stabila. Traction Grip ofera flexibilitatea necesara si in acelasi timp un confor complet atunci cand purtati ochelarul.

 

Sweat blocker

Pentru a va asigura ca sudoarea nu deranjeaza performanta, producatorii ochelarilor adidas au dezvoltat un sistem de blocare a sudorii. Este un sistem care va permite sa il atasati si sa il indepartati foarte repede si usor. Spuma de pe sistemul \'\'sweat blocker\'\' nu interfereaza cu sistemul de ventilatie al ochelarului.

Head Strap

Ochelarii Adidas ofera diferite solutii pentru a schimba bratele laterale cu o curea de cap sau pentru  a atasa cureaua la capetele bratelor. Ambele optiuni au fost dezvoltate asigurandu-se faptul ca nu este creat nici un punct de presiune si puteti sa le schimbati atunci cand este nevoie.

Nose Cover

Modelul de ochelar adidas Terrex Pro vine echipat cu o protectie pentru nas. Este un accesoriu care se poate atasa ochelarului si care a fost dezvoltat impreuna cu rama pentru a asigura o potrivire perfecta fara sa aduca modificari sistemului de ventilatie.

 

Goggles

Ochelarii pentru sporturi de iarna de la Adidas sunt convingatori nu doar datorita design-ului unic si foarte rezistent. Acestia dispun deasemenea de tehnologii cu multiple premii internationale.  In plus fata de tehnologia inovatoare folosita, ochelarii sunt deasemenea dotati cu recunoscutele lentile LST pentru a va asiura o vizibilitate perfecta indiferent de conditiile meteorologice.

 

Design TRI.FIT™

Designul TRI.FIT al ramei ofera 3 nivele de reglare pe verticala pentru o potrivire optima a ochelarilor pe forma fetei. In plus sistemul TRI.FIT poate fi utilizat si pentru a compensa unghiul de incidenta a rezelor de lumina, eradicand astfel efectele de orbire provocate de soare.

 

Double-Snap Nose BridgeTM

Pentru a optimiza pozitia ochelarului pe nas, sistemul Double-Snap Nose Bridge™ ofera doua puncte de reglare a inaltimii pentru podul nazal.  Pentru un confort maxim acesta realizat dintr-un material care nu aluneca oferind o senzatie de siguranta si confort.  

 

 

Tehnologia lentilelor

 

Optology

OPTOLOGY LENS SCIENCE este termenul umbrela pentru toate filtrele ochelarilor adidas si toate tehnologiile lentilelor. 

Viziunea perfecta si protectia optima a ochilor sunt importante atat in viata de zi cu zi cat si atunci cand faci sport. Ochelarii Adidas sunt recunoscuti pentru utilizarea tehnologiilor de filtrare LST si pentru conceptul RXO - corectie optica care asigura vizibilitate perfecta si performante de top pentru iubitorii de sport. Ca urmare a restructurarii tehnologiilor aplicate filtrelor si lentilelor sub umbrela OPTOLOGY LENS, ochelarii adidas ofera o si mai mare transparenta si consolideaza prezenta lor pe piata in segmentul de optica.

Termenul OPTOLOGY, care provine din \'\'eye testing\'\' (teste pentru ochi), cuprinde urmatoarele clase: RXO, LSTTM Polarized, LSTTM  Light Stabilizing Technology si Hydrophobic.

 

Corectarea vederii

Performance InsertTM

Majoritatea ochelarilor de sport adidas au design care iti permite foarte rapid sa integrezi insertiile optice. Insertiile optice pot fi securizate pe puntea nazala a ochelarului in spatele filtrelor intr-o pozitie foarte stabila. Datorita pozitie insertiile sunt aproape invizibile.  Pot fi create si la comanda in functie de preferintele clientilor. Insertiile sunt disponibile cu sau fara rama.

 

Direct Inframe Glazing

Mai multe dintre modelele de ochelari adidas ofera posibilitatea de aplicare a lentilelor de vedere direct pe lentila ochelarului de sport chiar pana si la modelele a caror lentila este creata in 10 baze. Aceasta solutie RXOTM  permite ajustarea ohelarului pentru o vedere perfecta atat in sport cat si in viata de zi cu zi.

Direct Glazing este un procedeu folosit de opticieni prin care potrivesc lentila de corectie optica direct pe lentila ochelarului de sport. Noua lentila RXO a ochelarului adidas dispune de un prim filtru care combina corectia optica cu beneficiile sistemul LST. Gama de lentile disponibile se extinde de la -4.0 dpt pana la +4.0 dpt.

Optical Adapter (RX)

Adaptorul optic este o optiune disponibila la ochelarii adidas prin care poti sa corectezi vederea prin atasarea unor filtre pe lentila dupa ce opticianul dumneavoastra a finalizat ajustarile acestora. Ele pot fi usor inlocuite cu filtre care nu dispun de corectie optica.

 

 

Light Technology

Lentile LST Bright

LST Bright este lentila care te ajuta sa mentii ochii asupra punctului dorit cu o claritate de cristal.

Lentila LST Bright ascute percepția in toate condițiile de iluminare si imbunatateste contrastul in special pe ceata si lumina difuza.

Ofera un efect de stralucire in conditii de iluminare slaba.

Imbunatateste performantele vizuale.

Balanseaza rapid schimbarile lumina/intuneric.

Imbunatateste contrastul.

Lentila LST Bright se potriveste perfect pentru orice tip de sport.

 

Lentila LST Active

Lentila LST Active diminueaza efectul luminii puternice asupra ochilor dar pastreaza nota de stralucire oferita de aceasta si imbunatateste contrastul.

- Balanseaza trecerile rapide de la intuneric la lumina

- Imbunatateste contrastul

- Imbunatateste vederea periferica

- Asigura o perceptie clara a tuturor neregulilor de teren

- Protejeaza impotriva luminii orbitoare

Lentila LST active este perfecta pentru sporturi cu bicicleta, alergare, golf, activitati in aer liber si sporturi de iarna.

 

Lentila LST contrast

LST Contrast este lentila care elimina toate imperfectiunile vizuale.

Lentila LST Contrast  imbunatateste percepția, in toate conditiile de iluminare si imbunatateste viziunea de mare contrast mai ales impotriva fundalurilor verzi.

Previne orbirea cauzata de schimbul rapid de lumina si imbunatateste confortul vizual

Imbunatateste contrastele si ofera o perceptie clara asupra terenului si naturii.

Pastreaza culorile naturale.

LST ontrast - perfecta pentru alergare si golf

 

LST Vario

LST Vario este lentila care asigura o viziune excelenta in orice conditii de iluminare.

Lentila LST Vario mareste percepția si, datorita filtrelor sale fotocromatice se adapteaza automat la diferite conditii de iluminare.

Lentila cu auto-nuanțare, se adapteaza automat la mediu prin intunecarea sau stralucire dupa cum este necesar.

Timpi de reactie foarte mici.

Balanseaza rapid schimbarile lumina/umbra.

Imbunatateste contrastul.

LST vario - perfecta pentru alergare si golf

Lentila LST Polarized

LST polarized este lentila care protejeaza ochii impotriva reflecții iritante si a efectelor de orbire.

Lentila LST polarized imbunatateste perceptia in toate conditiile de iluminare si elimina eficient undele de lumina reflectate de suprafetele stralucitoare si lucioase.

 Contrast imbunatatit comparativ cu lentilele polarizate normale.

Previne reflexii cauzate de zapada, apa sau asfalt umed.

Balanseaza trecerile rapide de la intuneric la lumina.

Imbunatateste contrastele.

 

Lentila LST Bluelightfilter

LST Bluelightfilter este lentila care iti ofera relaxare si incredere chiar si in cele mai provocatoare drumetii pe munte.

Lentila LST Bluelightfilter imbunatateste perceptia in toate conditiile de iluminare si protejeaza ochii impotriva luminii puternice de la altitudinile mari.

Balanseaza rapid schimbarile lumina/umbra.

Imbunatateste vederea periferica.

Viziune de contrast ridicata, deosebit de importanta in conditii de munte.

LST Bluelightfilter - Perfecta pentru iesiri in natura si zapada.

 

HYDROFOBIC


Particulele de murdărie libere vor fi colectate de către picăturile de apă ca se rostogolesc, lăsând o suprafață curată și uscată.

Cu cat sunt mai rotunde picaturile de apa cu atat se rostogolesc mai usor pe ochelar. Tehnologia hidrofob mentine picaturile de apa rotunde ca acestea sa coboare cat mai repede de pe ochelar.

Vedere clara  - picaturile de apa, praful sau noroiul nu raman e lentila

                   - Sarea nu ramane pe lentila

Lentile mai usor de curatat - lentilele hidrofobice sunt alunecoase si iti permit o mai usoara curatare

                                      - nu se depoziteaza sarea pe lentila

Se pastreaza curate pentru o perioada mai lunga de timp

    - nu se atrage incarcatura electrica statica, praf sau noroi

    - mai putine urme de degete pe lentila

  

 

Polarized

Protectie maxima

Filtrele speciale au un nivel 3 de protectie si ofera o absorbtie a luminii de 88%. Filtrele protejeaza ochii purtatorului de straluciri si reflexii. Lumina reflectata de la suprafetele foarte reflectorizante, cum ar fi apa, zapada sau asfaltul umed, este eliminata cu succes.

Filtrele compenseaza, de asemenea, variatile extreme de lumina si filtreaza undele luminoase periculoase de pana la 400 de nanometri, asigurand o viziune clara în orice moment. Percepția este imbunatatita în toate conditiile de iluminare, contrastele sunt intensificate si schimbarile rapide de la lumina la intuneric sunt armonizate. Acest lucru ajuta pentru a contracara oboseala vizuala si pentru a creste nivelul de concentrare. Filtrul polarizat menține percepția culorilor naturale.

Lentile polarizate create in 10 baze

Adidas eyewear este primul si singurul producator de ochelari sport care ofera o lentila polarizata creata in 10 baze. Curbura mare a lentilelor in 10 baze inconjoara perfect ochiul si ofere o vedere periferica completa. Ochii sunt protejati de vant si de penetrarea razelor de soare prin lateral. Deasemenea mareste volumul si circulatia aerului intre lentila si ochi minimilizand astfel riscul aparitiei condensului. Arcuirea lentilei corespunde cu forma ochiului oferind astfel o viziune mai confortabila.