Informatii si comenzi directe la
0371-787178  office@aleo-optic.ro
Oferte speciale
Transport gratuit
Ochelari Adidas Evil Eye
Cod: a266/a267
697 RON

 
Recomandam
Transport gratuit
Ochelari Adidas Evil Eye Halfrim PRO
Cod: a167/a168/a180
1255 RON

 
Produse noi
 

Ochelarii Silhouette

 

In 1964, Arnold Schmied si Anneliese, doi oameni care au urmat in mod sistematic toate ideile si viziunile lor, transformandu-le in realitate, lansau primii ochelari Silhouette, brand care va face cu adevarat istorie. Ei au urmarit realizarea unor ochelari care sa fie mai mult decat un concept care sa corecteze problemele de vedere: trebuia sa fie ceva unic, util, care sa aiba stil si sa fie usor de accesorizat.

Astfel, si-au concentrat atentia asupra unui material spectaculos si deloc folosit pana atunci, respectiv titanul. Acest material din care sunt realizate ramele Silhouette este extrem de usor, exceptional de elastic si practic, datorita duritatii sale, nu se deterioreaza niciodata.

Pasiunea și entuziasmul echipei Silhouette de a crea cei mai ușori ochelari a adus cu sine recunoașterea mondială a brand-ului ajungand lider indisputabil, fiind cu un pas inaintea tuturor in materie de inovatii.

In 1991 in sectorul de ochelari de sport, Silhouette stabileste noi standarde in ceea ce priveste functionalitatea, protectia, forma si designul cu brand-ul autorizat Adidas Eyewear.

Prima colectie de rame de ochelari fara cadru, din titan, a purtat numele de “Titan Minimal Art”. Ramele din aceasta colectie au o greutate impresionant de mica, doar 1.8 grame, fara lentile! “Titan Minimal Art” marcheaza inceputul unei noi ere, fiind primul obiect creat vreodata care a facut ca privirea prin ochelari sa fie cu adevarat fara limite.

Angentia Aero-spatiala americana NASA a ales “Titan Minimal Art” ca ochelarii standard pentru astronautii sai, incat, incepand cu data de 11 octombrie 2000, ochelarii Titan Minimal Art au decolat in prima lor misiune spatiala NASA, la bordul navetei spatiale Discovery, urmand apoi alte si alte misiuni.

 

Sa vorbim si despre lentilele Silhouette si despre tehnologia din spatele produselor!

 

Bazat pe faptul ca cea mai inteligenta protectie solara pentru ochi este oferita de lentilele polarizate, care sunt considerate a fi tehnologia de protectie solara a viitorului, expertii in cercetare si dezvoltare Silhouette au produs cele mai avansate tehnologii de polarizare din lume, tehnologia cu 12 straturi, denumita IQ-POL.

Lentilele de protectie solara polarizate IQ-POL sunt singura cale de a evita efectul de orbire perturbator, care rezulta din refexia luminii pe suprafete orizontale(de ex.asfalt, apa). Undele de lumina reflectate sunt aliniate orizontal si este imposibil sa treaca prin filtrul de polarizare, unde undele sunt aliniate vertical.Lentilele IQ-POL sunt create dintr-o multitudine de straturi de materiale sintetice, care sunt molecular fuzionate la presiune si temperatura ridicata. Filtrele de lumina speciale sunt construite intre straturile de material sintetic, ceea ce garanteaza filtarea corecta a razelor reflectate de soare.

Lentilele de protectie solara cu tehnologie de polarizare au protectie UV 100% si filtreaza cel putin 85% din lumina albastra periculoasa, indiferent de culoarea lentilelor.

Lentilele de protectie solara produse de Silhouette,IQ-POL, sunt disponibile pe gri, maro si verde.

 

Stilul Shades

 

Lentilele de protectie solara stil “shades” au protectie UV-A-B si C de 100% si filtreaza pana la 87% din lumina albastra periculoasa . Forma supradimensionata a lentilelor protejeaza ochii de radiatiile solare incidente.

Lentilele din plastic stil “shades” nu necesita cadre si, prin urmare, nu restrictioneaza campul vizual. Acestea ofera imagini de calitate, rezolutie optima,fara distorsiuni, imbunatateste contrastul si culorile sunt percepute cu precizie.Aflaţi ce înseamnă cu adevărat privirea fără limite cu ochelarii Silhouette Adidas Eyewear!